Rólunk

Kedves Érdeklődő, Látogató!

 

1970. óta foglalkozom kutyákkal, akkor kaptam első négylábúmat "Trux"-ot, a kis pásztorkutya keveréket.

Tenyésztéssel 1988-tól kezdtem el aktívan foglalkozni német juhász, és sarplaninac fajtájú kutyákkal, melyek közül több munka vizsgás és kiállítás győztes kutya is kikerült.

Mindig a minőséget tartottam szem előtt, tenyészkutyáim mindig is a legmagasabb tenyésztési minősítéssel rendelkeztek, és rendelkeznek ma is.

1990-től a hobbim hivatásommá vált, mivel a rendőrségen bűnügyi (nyomozó) kutya vezetőként és bűnügyi technikusként dolgoztam.

Rendőrségi országos bajnokságokon kétszer első, és egyszer második helyet szereztem, "Hajde" nevű kutyámmal, aki sok éles helyzetben helytállt mellettem, és rengeteg bűncselekmény felgöngyölítésében segítette eredményesen a nyomozást.

 

A Panzió is Róla kapta a nevét, emlékül az együtt töltött szép évekért.

2002-ben nyugdíjba vonultam, de azóta is kutyákkal foglalkozom (tenyésztés, kiképzés).

Kutyapanzió ötlete 2011.-ben merült fel bennem először, és 2012. júniusában meg is nyitottuk a kapukat.

Célom, hogy a rám bízott kutyáknak a gazdi távollétében is a lehető legjobb körülményeket és feltételeket biztosítsam, illetve szaktudásommal segítsem elmélyülni a kutya és gazdája harmonikus kapcsolatát.

Egész évben fogadunk, ki-s és nagytestű, illetve akár problémás kutyákat is.

Kitűnő lehetőséget biztosítunk a tengerpart felé utazó kutya tulajdonosoknak is, mivel Panziónk Nagykanizsán, az M7-es autópályától mindössze 3 kilométeres kitérővel elérhető!

 

Bízom benne, hogy bemutatkozásom megnyerte tetszését és hamarosan személyesen is találkozhatunk a HAJDE Kutyapanzióban!